APPELBOMEN
PERENBOMEN
KERSENBOMEN
PRUIMENBOMEN
NOTENBOMEN
SIERBOMEN
AANBIEDINGEN
EXCLUSIEVE HOOGSTAMMEN
FRUITBOMEN IN BAK
Disclaimer
Douwe Dokter: uw fruitbomen specialist

DouweDokter.nl – Oude fruitbomen met historie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en het verplanten van historische Fruitbomen, Notenbomen en Sierbomen en wij bieden een uniek assortiment laag-, half- en hoogstammen van de hoogste kwaliteit aan. U vindt bij ons alleen karakteristieke volwassen (Fruit)bomen die vrij zijn van zogenoemde “kinderziektes” en gegarandeerd fruit produceren. Met onze jarenlange ervaring en het grootste assortiment oude (Fruit)bomen van Nederland bent u bij ons aan het juiste adres! Een boom is een sieraad voor iedere tuin. Haal daarom sfeer en natuur in uw tuin tijdens alle seizoenen van het jaar en bekijk ons uitgebreide aanbod!

Op onze website vindt u een groot deel van ons assortiment (ook online te bestellen). Uiteraard bent u op afspraak ook van harte welkom in onze prachtige kwekerij aan de Noorddijk 25 te Noordbeemster waar u onze bomen zelf vrijblijvend kunt komen bekijken, uitzoeken en kopen. Onze bomen worden geleverd met een doorgroeikluit en door onze unieke rooimethode kunnen wij ze het gehele jaar door leveren en planten. Wij kunnen het transport en planten in eigen beheer verzorgen of in overeenstemming met uw hovenier of tuinarchitect laten uitvoeren. Ook verlenen wij 1 jaar garantie op onze bomen wanneer wij het planten zelf verzorgen. Wij leveren aan particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven (zoals hoveniers, tuinarchitecten, projectontwikkelaars en tuincentra) door heel Nederland.

Korte historie...

Douwe: na het doorlopen van de Landbouwschool begon ik mijn carrière ooit als perenteler in het Friese Tzummarum. Ik nam daar rond 1995 het bedrijf van mijn vader over op de gronden waar mijn opa ooit was begonnen als akkerbouwer en veeboer. Al vrij snel besloot ik een andere weg in te slaan en inmiddels is het bedrijf DouweDokter.nl sinds 2010 gevestigd in Noordbeemster (Noord-Holland) en richten we ons voornamelijk op de verkoop en het (ver)planten van oude (Fruit)bomen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder! Stuur een email naar info@douwedokter.nl.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

Kantoor
Kantoor
DouweDokter.nl   |   Noorddijk 25   |   1463 PJ Noordbeemster   |   T: 06-20386518   |   E: info@douwedokter.nl